Project Update – 27/03/2014: Revised component

Our latest brief has challenged us to design a proposal for a specific event in which a common experience of joy and celebration is to be shared. My proposal is for a dedicated tennis stadium and training facility, which aims to increase public participation and create a fixed location in England for the ATP World Tour Finals. (To view the final proposal please follow this LINK) I am proposing to create a space frame from my component and as such have revised it from my Burning Man proposal. Below are a few images of the revised component and its possible tessellations.Revised ComponentAbove: ‘Egg’ shaped component made from a single sheet of plywood.

side elevation sketch 2side elevation sketchstairs and toilets sketchgangwayIMG_3605IMG_3611IMG_3584IMG_3587IMG_3624

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s